Bas Lammers

Hypotheekadvies, financiële planning en aankoopbegeleiding

bootstrap theme

Wat is onze werkwijze

Ik kom bij u thuis op het moment dat het u schikt. Dit kan zowel overdag als in de avonduren van maandag tot vrijdag en zaterdag overdag. Omdat iedere situatie verschillend is neem ik uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en zo de voor u passende oplossing te vinden.
Het eerste gesprek duurt meestal 1,5 uur. Hierin bespreken we uw huidige situatie, uw wensen en de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Ook maken we een afspraak over de kosten van onze diensten en service zodat u vooraf weet wat waar u aan toe bent. Uiteraard is het eerste gesprek kosteloos en bent u nergens toe verplicht.


Ik (wij) zijn onafhankelijk, we zoeken de beste financiële oplossing voor uw situatie. Wij zijn niet verbonden aan een financiële instelling of bank, hierdoor kunnen wij u beste oplossing bieden die er op dat moment beschikbaar is.

Huis kopen

Begeleiding bij de aankoop van uw huis of uw huis verkopen en een nieuw huis kopen? Wat komt er allemaal bij kijken? Notaris, taxatie, hypotheek aanvragen, woonhuis verzekeren. We helpen u er allemaal bij.

Uit elkaar?

Echtscheiding of uit elkaar gaan is al moeilijk genoeg.
Hoe zit het met de financiën en het eigen huis? Wat zijn de fiscale gevolgen? Kan ik er blijven wonen?

ZZP-er

U werkt als zelfstandige en wilt een huis kopen of inzicht in de financiële risico's die u loopt? Hoe zit het straks met mijn pensioen en arbeidsongeschiktheid?

EXPATS

You are working in Holland and intrested in buying your own property? Save money on overrated rent prices? We guide you through the proces with notary, estate agents.

Mobirise

Financiële planning

De kinderen gaan studeren? Verbouwen of verhuizen? Eerder stoppen met werken? Sneller aflossen of juist niet? Samen wonen en samen kopen, wat betekent dat fiscaal? Kan of mag ik de overwaarde van het huis opnemen?

Huren of kopen

Wat is verstandig en wat is mogelijk? Nu kopen, voordelig of niet?
Een starterslening, duo koop of misschien kunnen ouders helpen met schenking?

Hoeveel kan ik lenen?

Wat is de maximale hypotheek die ik kan krijgen? Hoe zit het nu met kosten koper? Taxatiewaarde of koopprijs? Energiebesparende maatregelen en NHG?
We leggen het u graag uit!

Besparen op uw hypotheek

Ik heb al een hypotheek, oversluiten of niet? Maar hoe zit het nu met boete rentes, kosten en oversluiten? Of toch maar verhuizen en zelfs minder gaan betalen?

Mobirise